1 min læsningCifuentes tager skylden for nederlag: Jeg er skuffet

AaB-træner Marti Cifuentes var ikke tilfreds med sit holds præstation mod AGF, efter en udsolgt Ceres Park kunne se nordjyderne blive sendt hjem med et 1-0 nederlag.

1 min læsning
Cifuentes og AaB har fået en god start på sæsonen, men mandag aften måtte de se sig slået af AGF. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Mandag aften mødtes AGF og AaB i en regnvejrsfyldt kamp, der endte med en 1-0 sejr til aarhusianerne. AGF-defensiven blev for svær at dirke op for nordjyderne. Cheftræner Marti Cifuentes havde ellers fundet den helt store værktøjskasse frem.

– Vi prøvede med Louka (Prip) som wingback, (Kasper) Kusk som falsk wingback, vi prøvede lidt forskelligt, men det virkede ikke. Jeg er skuffet over, at vi ikke kunne spille bedre, og det er spillerne også, siger Cifuentes til Campo.dk efter kampen.

Efter 1-0 nederlaget svarede AaBs træner også på, hvilken karakter han ville give sin egen præstation.

– Dårlig. Jeg er ikke tilfreds med min præstation. Normalt siger jeg, at spillet tilhører spillerne, men jeg tager skylden for det her nederlag, 100%. Jeg prøver i løbet af kampen og i pausen at fixe tingene, men det kan vi ikke. I andre kampe har vi været bedre til at ændre tingene. Så det er helt klart, at jeg tager skylden, når vi taber, siger Cifuentes til campo.dk efter aftenens kamp.

AaB kunne med en sejr have rykket helt op i nakken på FC Midtjylland og FC København, men efter nederlaget er der fortsat syv point til Superligaens førsteplads.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer