1 min læsningAGF-matchvinder: Helt sindssyg uge

Først en titel som nybagt far til en lille søn, derefter en titel som matchvinder mod formstærke AaB. Frederik Brandhof har haft sig noget af en uge.

1 min læsning
Efter lang tids spilovertag kunne Frederik Brandhof sætte sidste fod på kampens eneste mål og blive matchvinder. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Frederik Brandhof blev sidste mandag far til en lille søn, mens han denne mandag kunne kalde sig matchvinder efter 1-0 sejren over AaB.

– Det er en følelsesladet uge jeg har haft, og også den bedste jeg har haft. Det er svært at beskrive, hvordan jeg har det efter sådan en uge. Det er helt sindssygt, siger Brandhof til Campo.dk efter aftenens opgør.

AGF’s midtbanespiller havde før kampen tænkt, at han ville lave en jubelscene til sin søn, men i momentet var det svært at huske.

– Der går så mange ting igennem hovedet på en, alle holdkammeraterne jorder en, og tilskuerne jorder mig ned, så jeg opfanger det ikke. Men jeg laver lige den der (tommelfinger i munden red.) på vejen tilbage, siger AGF’eren til Campo.dk

Udover målet fra Brandhof spillede han også en vigtig rolle overfor Iver Fossum. Den målfarlige nordmand blev lukket ned af AGF.

– Målet fylder mest for mig, men at lukke Fossum ned tæller også meget for mig. Hvis han scorer, så får vi jo ikke alle de tre point. Jeg har i løbet af ugen siddet og set en masse video af Fossum sammen med vores analytiker. Så det var dejligt at holde ham fra fadet i dag, slutter Brandhof.

AGF kan efter aftenens sejr begynde at øjne top seks. De ligger á point med Brøndby, som indtager sjettepladsen.

Læs også: Cifuentes tager skylden for nederlag: Jeg er skuffet

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer