1 min læsningFCM-back: Altid vanskelige kampe mod FC Nordsjælland

Dion Cools ser frem til opgøret mod FC Nordsjælland, hvor der venter midtjyderne en svær opgave.

1 min læsning
FCM
FC Midtjylland vandt senest 4-0 over AGF på hjemmebane. Søndag gælder det FC Nordsjælland ude. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Søndag klokken 13 sparker FC Nordsjælland og FC Midtjylland søndagens superligakampe i gang. Og selvom hjemmeholdet har tabt de seneste fem kampe i superligaregi, har Dion Cools stadig stor respekt for Farum-mandskabet. Det fortæller han til campo.dk.

– Jeg tror alle ved, at det altid er vanskelige kampe mod FC Nordsjælland. De er altid vanskelige på udebane, for hvis man har en svag dag, så straffer de en, så vi skal være topklar til den kamp, siger Dion Cools til campo.dk, der da også har en pointe. FC Midtjylland har nemlig tabt de seneste to gange, man har været på besøg på Right to Dream Park.

Og netop Right to Dream Park har man også forberedt sig på i det midtjyske, der som bekendt har kunstgræs som underlag.

– Vi har trænet på kunstgræs, men det er mere den mentale del; Hvis vi tror, det bliver let, så har vi problemer. Alle i truppen ved, at det ikke bliver en nem kamp. Vi skal være 100 procent klar mentalt til at spille kampen, slutter Cools.

Læs også: Dalsgaard: Hvis vi ikke dukker op, så kan det gå galt

Kampen har kick off klokken 13 og kan følges på TV3 Sport og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer