1 min læsningVieira distancerer sig fra Daniel Eks forsøg på at købe Arsenal

Arsenal-legenden, og den nuværende Crystal Palace-manager, Patrick Vieira, vælger nu at distancere sig fra den svenske Spotify-ejer, Daniel Ek, som tidligere har forsøgt at købe Arsenal.

1 min læsning
Patrick Vieira distancerer sig nu fra Daniel Eks forsøg på at købe Arsenal
Patrick Vieira vil ikke længere forhold sig til købet af Arsenal. Foto: Ritzau Scanpix

Patrick Vieira har tidligere talt positivt om Daniel Eks forsøg på at købe Arsenal.

Men qua sit nuværende job som manager for Crystal Palace, tager Vieira nu afstand fra den købsproces, han tidligere har talt varmt om sammen med de andre Arsenal-legender Thierry Henry og Dennis Bergkamp.

– Dengang talte jeg med en person, der havde et andet syn på, hvordan Arsenal skulle drives fremadrettet. Det var årsagen til, at Dennis, Thierry og jeg selv blev involveret.  

Læs også: Payet: Arsenal bør give Saliba en chance

– Jeg er et andet sted nu, end jeg var dengang for bare nogle måneder siden. Så jeg kommer ikke til at udtrykke mig selv på samme måde. Dengang var jeg bare en tidligere Arsenal-spiller, siger Vieira ifølge Evening Standard.

Crystal Palace møder netop Arsenal på udebane på mandag på Emirates Stadium.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer