1 min læsningPrica med fornyet selvtillid: Jeg kan altid score mål

AaB’s angriber, Tim Prica, har haft udfordringer med at finde nettet og finde spilletid hos AaB i starten af sæsonen, men efter at have scoret for det svenske U21-landshold mod Italien, er angriberen klar til at forsætte målscoringen i det nordjyske.

1 min læsning
Tim Pirca i kamp for AaB i Superligaen
Tim Prica håber på at fortsætte målscoringen i AaB. Tirsdag scorede angriberen mod Italien i en U21-landskamp. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix

I AaB er der store forventninger til Tim Prica, der dog ikke har fået meget spilletid af cheftræner Martí Cifuentes endnu.

Måske kommer der snart en mulighed. Svenskeren scorede nemlig til 1-1 i Sverige U21-landskamp mod Italien, hvor de gulblusede svenskere fik 1-1 og hentede et enkelt point.

Læs også: AaB og Cifuentes: Perfekt landsholds-samling med spilletid og nul skader

En kamp Prica tager med hjem til Nordjylland.

– Jeg kommer helt afgjort hjem til AaB med et boost fra min oplevelse. Om jeg så kan tage det med videre ind på banen for AaB, må tiden vise, men det er klart, at jeg håber, at det kan blive tilfældet.

– Jeg kan altid score mål. Det tvivler jeg aldrig på. Jeg er typen, der tror meget på mig selv, siger Tim Prica til Nordjyske.

Italien – Sverige, 1-1

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer