1 min læsningAaB og Cifuentes: Perfekt landsholds-samling med spilletid og nul skader

Når ens spillere drager på landsholdslejr, er det ofte de største profiler på holdet, cheftrænerne sender afsted. Fra Aalborg lufthavn fløj adskillige af AaB’s spillere også på internationale opgaver, og på Hornevej gør Martí Cifuentes status efter en god landsholdspause.

1 min læsning
AaB's Martí Cifuentes har en stærk AaB-trup med sig til Aarhus på mandag, når de møder AGF i Superligaen
Cheftræner Marti Cifuentes, AaB, har en stærk og frisk trup med til Aarhus mandag aften mod AGF. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix

Mandag aften går det løs for AaB, når AGF byder op i den jyske klassiker.

I Aarhus skal spanske Martí Cifuentes forsøge at fortsætte en fantastisk start på Superligaen, og han har en frisk og klar AaB-trup med sig, hvor flere af holdets profiler kom godt igennem landsholdspausen.

– Det er en skam, at Iver Fossum og Mathias Ross ikke kom i kamp (hhv. det norske og danske U21 landshold, red.), mens de var væk, men de er kommet hjem med god energi, og vi kan da trøste os med, at de ikke er blevet ramt af skader, mens de var afsted, siger Martí Cifuentes til Nordjyske.dk.

– Aleksandar Trajkovski har nok haft den hårdeste tur i forhold til rejsetid, men han spillede kun Nordmarkedoniens første kamp, og så sad han på bænken i den anden kamp mod Tyskland, så umiddelbart ser han meget frisk ud. I det hele taget ser alle de hjemvendte spillere ud til at være kommet godt igennem deres aktiviteter, og der skal ikke herske tvivl om, at vi som klub gerne vil have spillere på diverse landshold.

AaB’s svenske angriber Tim Prica fik også scoret, da han var med det svenske U21-landshold. AaB skal lige nu forsøge at følge op på den flotte start på første halvdel af grundspillet i Superligaen, hvor de lige nu ligger nummer tre i Superligaen.

Du kan følge campo.dk på Facebook og holde dig opdateret på de seneste nyheder i dansk og international fodbold

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer