2 min læsningViborg forlænger med Sofus Berger

Viborg FF har forlænget kontrakten med Sofus Berger til udgangen af 2024.

2 min læsning
Viborgs Sofus Berger (tv, red.) i hovedstødsduel med Rasmus Højlund fra F.C. København, da de to hold mødtes i Parken den 3. oktober. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Sofus Berger har fået forlænget sin kontrakt med lidt over tre år indtil udgangen af 2024, oplyser Viborg FF på sin hjemmeside. Sportschef i Viborg, Jesper Fredberg, ser en lys fremtid for den 18-årige midtbanespiller, der har spillet 53 kampe i den grønne trøje.

-Vi er rigtig glade for at være nået til enighed om en ny aftale. Sofus har allerede bevist, at han kan være med i Superligaen, og vi ser et rigtig stort potentiale i ham. Han er stadig ung, men har fået en del erfaring, og vi tror på, at han i de kommende år, når gymnasiet er gennemført, kan tage yderligere store skridt i sin udvikling, siger Jesper Fredberg og fortsætter:

-Det glæder os altid lidt ekstra, når en rigtig Viborg-dreng når hele vejen til førsteholdet, og med Sofus har vi både en dygtig spiller, en vellidt personlighed og en rigtig stærk VFF-ambassadør, så vi ser meget frem til at fortsætte samarbejdet i de kommende år.

Læs også: Fodboldekspert: Oprykkerhold er et friskt pust – men straffes hårdt

Sofus Berger, der fik sin førsteholdsdebut i Viborg i en alder af 16 år, er også glad for forlængelsen. Han vil bruge tiden i Viborg på at jagte et gennembrud i Superligaen, fortæller han.

– Jeg er sikker på, at det er her, jeg kan udvikle mig bedst, og jeg har selvfølgelig ambitioner om, at jeg skal have mit gennembrud i Superligaen i Viborg. Det har ikke været noget svært valg, siger Sofus Berger og fortsætter:

– Mit mål er, at jeg skal udvikle mig til at få en fast plads i startopstillingen hver uge, og gøre det så godt her, at vi også fortsætter med at spille i Superligaen i de kommende sæsoner.

Læs også: Lars Friis efter Viborg FF’s pokal-exit: Jeg er irriteret og skuffet

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer