2 min læsningBoateng om Matthäus-kritik: Det er frækt!

Kevin-Prince Boateng har langt flere klubber på cv’et end den gennemsnitlige fodboldspiller, men nu er han tilbage i barndomsklubben Hertha Berlin, hvor hans sæsonstart ikke ligefrem har været imponerende.

2 min læsning
Kevin-Prince Boateng vendte efter 14 år tilbage til barndomsklubben Hertha Berlin denne sommer. Foto: HerthaBSC

Kevin-Prince Boateng har spillet i intet mindre end 13 forskellige professionelle fodboldklubber, og blandt andet FC Barcelona, Dortmund, AC Milan og Tottenham er på listen.

Senest har han spillet en sæson med Christian Gytkjær i den italienske Serie B-klub , AC Monza, men denne sommer vendte han hjem til der, hvor det hele startede: Nemlig Hertha Berlin.

Returen til Tyskland og Hertha Berlin har været en noget blandet oplevelse for den tidligere ghanesiske landsholdsspiller, der endnu har til gode at spille fuld tid. Det fik tidligere på måneden den tidligere tyske landsholdsanfører, Lothar Matthäus, til at udtale, at Boatengs karriere efter hans mening var forbi, men den mening giver Boateng ikke meget for.

– I min karriere har jeg været mere kritiseret end hyldet. Det preller af på mig. Jeg synes det er frækt at sige, at en spillers karriere er forbi efter sæsonens første syv kampe. Måske ville han (Lothar Matthäus, red.) bare gerne have en overskrift. Det fik han, siger Boateng ifølge tyske Kicker.

Hertha Berlin ligger lige nu på Bundesligaens 14. plads – to point over nedrykningsstregen, og Boateng vedkender da også, at han endnu ikke har fundet tidligere tiders form endnu.

– Jeg spiller måske ikke særlig godt, det kan jeg også selv se, men man er nødt til at forstå én ting; Jeg kom her ikke som en 25-årig Boateng, som på egen hånd vinder kampe og scorer og assisterer. Det vidste jeg på forhånd, og klubben vidste det på forhånd, lyder det fra Boateng, der ikke vil begynde at gætte på, hvornår han kommer til at spille en hel fodboldkamp.

– Måske kommer jeg ikke til at spille 90 minutter i denne sæson, måske spiller jeg 90 minutter i de næste ti kampe. Det afhænger af situationen, og det afhænger af den enkelte kamp. Jeg kom her ikke for at være Messi eller Ronaldo, lyder det fra Boateng.

34-årige Boateng har nydt størst succes i sin tid i AC Milan, hvor han spillede 114 kampe i perioden fra 2010 til 2016. Selvom han er født i Tyskland, valgte Kevin-Prince Boateng at repræsentere det ghanesiske landshold. Det nåede han at gøre 15 gange.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer