Premier League

EFL-formand om b-hold i Championship: Det kommer ikke til at ske

Flere store engelske klubber har ytret ønske om at få sine andethold med i den næstbedste engelske række. Men det kommer ikke til at ske, hvis man skal tro formanden for EFL.

Liverpool og Manchester City får ikke lov til at sende sine akademispillere på græs i Championship, hvis det står til EFL-formand, Rick Parry. Foto: Paul ELLIS / AFP.

Både Pep Guardiola i Manchester City samt Liverpool-ejer, John Henry, og Manchester United-ejer, Joel Glazer, har talt varmt for at indlemme klubbernes b-hold i den næstbedste engelske række Championship. Men formanden for EFL (English Football League), Rick Parry, udelukker det prompte, skriver Daily Mail.

– Det er blevet forsøgt. Greg Dyke (tidligere FA-formand, red.) forsøgte det. Greg Clarke (også tidligere FA-formand) introducerede det helt i begyndelsen af Big Picture (Project Big Picture, red.), og jeg sagde: – det er ikke til forhandling. Det kommer ikke til at ske, siger Rick Parry.

Læs også: Tidligere Manchester City-spiller om Guardiola: Jeg kunne ikke forestille mig en bedre manager end ham

Project Big Picture, som Parry hentyder til, var planer blandt topklubberne i Premier League sidste år. Også Manchester Citys manager, Pep Guardiola, har været fortaler for ideen om at lade b-hold fra topklubberne indgå i den næstbedste engelske række. I følge den spanske manager ville det være det bedste for engelsk fodbold, da det ville give akademispillere mulighed for at måle sig med klubber i Championsship eller League One.

Læs også: Medie: Hazard kan være på vej retur til Chelsea

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P