1 min læsningEFL-formand om b-hold i Championship: Det kommer ikke til at ske

Flere store engelske klubber har ytret ønske om at få sine andethold med i den næstbedste engelske række. Men det kommer ikke til at ske, hvis man skal tro formanden for EFL.

1 min læsning
Liverpool og Manchester City får ikke lov til at sende sine akademispillere på græs i Championship, hvis det står til EFL-formand, Rick Parry. Foto: Paul ELLIS / AFP.

Både Pep Guardiola i Manchester City samt Liverpool-ejer, John Henry, og Manchester United-ejer, Joel Glazer, har talt varmt for at indlemme klubbernes b-hold i den næstbedste engelske række Championship. Men formanden for EFL (English Football League), Rick Parry, udelukker det prompte, skriver Daily Mail.

– Det er blevet forsøgt. Greg Dyke (tidligere FA-formand, red.) forsøgte det. Greg Clarke (også tidligere FA-formand) introducerede det helt i begyndelsen af Big Picture (Project Big Picture, red.), og jeg sagde: – det er ikke til forhandling. Det kommer ikke til at ske, siger Rick Parry.

Læs også: Tidligere Manchester City-spiller om Guardiola: Jeg kunne ikke forestille mig en bedre manager end ham

Project Big Picture, som Parry hentyder til, var planer blandt topklubberne i Premier League sidste år. Også Manchester Citys manager, Pep Guardiola, har været fortaler for ideen om at lade b-hold fra topklubberne indgå i den næstbedste engelske række. I følge den spanske manager ville det være det bedste for engelsk fodbold, da det ville give akademispillere mulighed for at måle sig med klubber i Championsship eller League One.

Læs også: Medie: Hazard kan være på vej retur til Chelsea

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer