1 min læsningGareth Southgate: Flere unge spillere påvirkes af Covid-19 konspirationsteorier

Der er i disse uger megen snak om spillere, der vælger Covid19-vaccinationer fra. Premier League har også meget fokus på det, og den engelske landstræner er sikker på, at især de unge spillere påvirkes af konspirationsteorier på sociale medier.

1 min læsning
Gareth Southgate tror, at især unge spillere vælger vacciner fra
Gareth Southgate tror, at mange unge spillere vælger vacciner fra, da de påvirkes af sociale medier. Foto: Ritzau Scanpix/ Reuters/ Carl Recine

England møder lørdag aften Andorra på udebane i den europæiske VM-kvalifikations gruppe I, og med en walkover i vente har landstræneren også givet sig tid til at tale om Covid19-vaccinationer. Og mangel på samme.

Den engelske landstræner mener, at især de unge spillere bliver for påvirket af det, de læser på sociale medier.   

– Jeg har ikke alle data og statistikker. Men jeg fornemmer, at yngre mennesker ser anderledes på vacciner end os ældre. Det ser ud til, at de er mere modtagelige over for sociale medieindlæg og det, der publiceres på sociale medier, hvor mange teorier måske florerer, siger Southgate til den engelske presse.

Premier League har tidligere meldt ud, at kun syv ud af ligaens 20 klubber har over 50% vaccinerede spillere i deres trup.

Læs også: Frustreret Klopp: De fleste eksperter fortæller, at vi gør det rigtige

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer