1 min læsningFrustreret Klopp: De fleste eksperter fortæller, at vi gør det rigtige

Liverpools karismatiske manager, tyske Jürgen Klopp, er frustreret over de spillere, der vælger Covid19-vacciner fra. Det fortæller han i et interview med Sky Sports.

1 min læsning
Jürgen Klopp forstår ikke, at der er mange spillere i Premier League, der ikke er vaccinerede
Jürgen Klopp forstår ikke, hvorfor der ikke er flere spillere, der er færdig vaccinerede i Premier League. Foto: Ritzau Scanpix

Selvom restriktionerne i Danmark efterhånden er til at overse, er der stadig konsekvenser af Covid19 i international fodbold. Og især i England.

Premier League afslørede i den forgangne uge, at kun syv ud af ligaens 20 klubber har over 50% vaccinerede spillere i deres trup.

Den 54-årige Liverpool-manager forstår ikke, at spillerne vælger det fra. Det handler også om at beskytte andres liv, siger han.

– Jeg fik vaccinen, fordi jeg er bekymret for mig selv, men i lige så høj grad også fordi, jeg er bekymret for de personer, der er rundt om mig, siger Klopp til Sky Sports og afslører, at Liverpooltruppen er så godt som færdigvaccineret.  

– De fleste eksperter fortæller os, at vaccine er løsningen i den her situation lige nu. Jeg kan sige, at vi er 99% færdigvaccineret. Jeg behøvede ikke at overbevise vores spillere, siger Klopp.  

Fredag gav Premier League grønt lys til alle spillere i forhold til at rejse til ’røde’ lande – hvis de er fuldt vaccinerede.

Liverpool skal søndag møde Manchester City i Premier League. Kampen spilles klokken 17.30 på Anfield og sendes på Xee og Viaplay.

Timeline

Notifications

Notifikationer