1 min læsningMbappé om Messi: Havde aldrig forestillet mig han ville komme her

Kylian Mbappé havde aldrig forventet, at Lionel Messi ville forlade FC Barcelona for Paris Saint-Germain.

1 min læsning
Messi blev denne sommer PSG-spiller og danner nu angrebsduo med Neymar og Kylian Mbappé. Foto: Alain Jocard/AFP/Ritzau Scanpix

Denne sommer blev en af de helt store klubskifter en realitet, da Lionel Messi forlod FC Barcelona for et skifte til den franske hovedstad og Paris Saint-Germain.

Noget en nuværende holdkammerat aldrig havde set komme. Det fortæller Kylian Mbappé til L’Équipe.

– Nej, jeg havde aldrig forestillet mig, at han ville komme her. Han er en af de få spillere, som jeg havde i kategorien ‘umuligt, at jeg kommer til at spille med ham, siger Mbappé, som troede, at Messi ville blive i FC Barcelona i resten af hans karriere.

– Jeg troede, han aldrig ville forlade Barcelona, og jeg nyder ethvert øjeblik med ham. Man må ikke glemme, at det er et privilegium.

Læs også: Fransk landstræner: En af de bedste kampe

I den franske hovedstad er det indtil videre kun blevet til en enkelt scoring for Lionel Messi. Dog gør det ikke skiftet mindre vildt, mener Mbappé, som havde det lidt på samme måde, da PSG hentede Neymar til det franske tilbage i 2017.

– Messi er dog på et andet niveau. Det er utroligt at tænke på, at den eneste anden klubtrøje, han har båret, er FC Barcelonas. Vi bliver nødt til at forstå, at det er helt ekstraordinært.

Læs også: Kryptisk Pogba om fremtiden: Vi får at se

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer