1 min læsningBarcelona-præsident forsikrer Koeman: Har ikke kunnet benytte hele truppen

FC Barcelona er i gang med en af de vanskeligste perioder i klubbens nyere historie, og til trods for megen kritik, så sidder cheftræner, Ronald Koeman, sikkert i sædet. Han har nemlig haft vanskelige betingelser indtil nu i sæsonen, vurderer klubbens præsident.

1 min læsning
Ronald Koeman sidder angiveligt trygt i sit trænersæde. Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Sæsonen 21/22 har startet op ad bakke for FC Barcelona, der først mistede sin talisman i Lionel Messi og siden er kommet skidt fra start i LaLiga og elendigt fra start i Champions League.

I den spanske liga indtager den catalanske klub en niendeplads med fem point op til de evige konkurrenter fra Real Madrid, mens det i Champions League står endnu mere sløjt til.

De femdobbelte Champions League-vindere har tabt sæsonens første to kampe i turneringen 3-0 til henholdsvis Bayern München og Benfica, men det til trods sidder den hollandske cheftræner, Ronald Koeman, fortsat sikkert i sit trænersæde.

– Vi har al mulig tillid til ham. Han er vores træner, og han fortjener noget spillerum, da han tror på holdet og endnu ikke har haft mulighed for at benytte hele truppen, lyder det fra klubpræsident Joan Laporta, der uddyber tilliden:

– [Koeman] har Barca i hjertet og er en Barcelona-legende, som valgte at komme her i en vanskelig tid. Han stoler på holdet, og han har fortalt os, at han ser frem til, at de skadede spillere returnerer. Ansu Fati er kun lige kommet tilbage, og [Ousmane] Dembélé og [Sergio] ’Kun’ Agüero sidder stadig ude, lyder det fra Laporta.

Ronald Koeman, der selv har spillet over 250 kampe for Fc Barcelona, kom til den spanske storklub i august sidste år, hvor han afløste spanieren Quique Setién.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer