1 min læsningDansker om Premier League-start: Gået over forventning

Brentford FC har fået en fremragende start som nyt hold i Premier League. Noget, Christian Nørgaard ikke havde forventet.

1 min læsning
Landholdets Christian Nørgaard er ganske tilfreds med Brentfords start i Premier League. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Syv kampe og tolv point på kontoen. Det er stats for Brentford FC, der denne sommer rykkede op i det allerfineste selskab i engelsk fodbold.

Det er desuden en klub, som har masser af dansk islæt. Både på trænerbænken og i spillertruppen. En af dem er Christian Nørgaard, der har gjort en god figur på midtbanen. Han fortæller dog til Ekstra Bladet, at starten er gået over forventning.

– Jeg havde ikke forventet, vi ville starte så godt. Det er gået lidt over forventning. Men jeg var godt klar over, vi havde så meget kvalitet i truppen, så vi havde noget at byde ind med i Premier League. Vi har fået vist, vi hører til i ligaen, siger Christian Nørgaard til Ekstra Bladet fra landsholdslejren.

Læs også: Dansk U21-stjerne: Bayern-sejr noget af det største der er sket i mit liv

Brentfords næste kamp er et rendyrket London-derby, når ligaens nuværende førerhold Chelsea FC kommer på besøg. Kampen på Brentford Community Stadium spilles lørdag den 16. oktober klokken 18:30.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer