1 min læsningEM-formen halter: Italien skuffer på hjemmebane mod Spanien

De nykårne europamestre fra Italien har ikke fundet fodfæste siden sommerens store triumf. Onsdag aften fik Spanien revanche mod Italien, da de slog Italien 1-2 i semifinalen i Nations League.

1 min læsning
Italiens anfører, Leonardo Bonucci, gjorde det ikke nemmere for sin holdkammerater, da han allerede i første halvleg fik sit andet gule kort. Foto: Marco Bertorello/Reuters/Ritzau Scanpix

De italienske europamestre har bestemt ikke kunnet leve op til det spillemæssige niveau, som de viste til EM i sommer.

Onsdag aften tabte italienerne 2-1 til Spanien i Nations League-semifinalen, og de har nu kun én sejr i deres seneste fire kampe.

Med sejren fik Spanien endelig skovlen under Italien, som slog spanierne ud i EM-semifinalen i en kamp, der først blev afgjort i straffesparkskonkurrence.

Det var Spanien, der kom bedst fra land, da Ferran Torres scorede til 0-1. Kort tid efter gjorde Leonardo Bonucci ondt værre for Italien ved at få sit andet gule kort og blive udvist.

Ferran Torres blev også tomålsskytte med sin scoring til 0-2 i slutningen af første halvleg, men italienerne kom dog på tavlen med en sen scoring af Lorenzo Pellegrini i 83. minut til slutresultatet 1-2 på San Siro.

Læs også: Inter slår rekord: Største underskud i historien

I kampen fik den blot 17-årige FC Barcelona-spiller Gavi sin landsholdsdebut, hvilket gør ham til den yngste spanske landsholdsspiller nogensinde.

Det bliver i morgen afgjort, om det bliver Frankrig eller Belgien, som Spanien skal møde i Nations League-finalen på søndag.

Læs også: Spillermøde i Vejle: Ikke noget med at pege fingre

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer