2 min læsningNyindkøb er faldet godt til i Brøndby

Den nye Brøndby-forsvarer Henrik Heggheim er landet godt i klubben efter skiftet fra norske Viking. Søndag kan han måske få sine første Superliga-minutter i benene.

2 min læsning
Henrik Heggheim fik sin blot anden kamp for Brøndby i torsdagens kamp mod Lyon i Europa League. Foto: AP Photo/Laurent Cipriani.

Med blot en pokal-kamp mod Allerød i benene, startede den nyindkøbte forsvarer Henrik Heggheim inde mod Lyon. Den 20-årige nordmand er faldet godt til i Brøndby, fortæller han til klubbens hjemmeside.

– Jeg er blevet taget godt imod af drengene og føler mig allerede godt hjemme i klubben. Folk har været rigtig gode til at hjælpe med alle mulige ting, så jeg har fået en rigtig dejlig start på min Brøndby-tid, siger han.

Læs også: Officielt: Brøndby henter ny 3’er i Norge

Den norske U21-spiller forklarer, at han har skulle vende sig til tempoet efter skiftet fra norsk fodbold i sommers.

– Det har selvfølgelig været en stor forskel for mig at komme fra den norske liga, til den danske pokalturnering og nu så Europa League, hvor tempoet bare er langt højere, end man er vant til. Men det var en kæmpe oplevelse for mig at spille imod så god en modstander som Lyon, der har så mange spillere i verdensklasse, siger Heggheim.

Læs også: Brøndby lider nederlag efter heroisk indsats

Selvom det altså er blevet til debut for Brøndby og en plads i startopstillingen i både pokalen og Europa League, har Henrik Heggheim endnu ikke fået spilletid i Superligaen. Men det kan komme i kampen mod Randers søndag, håber han.

– Jeg prøvede at gøre det, så godt jeg kunne mod Lyon nede i Frankrig, og jeg følte også, det gik fint i sekvenser. Nu gælder det så Randers FC i morgen, og det er selvfølgelig trænerteamet, der bestemmer, hvornår jeg skal prøves af i 3F Superligaen. Men jeg er klar og føler, at jeg er faldet rigtig godt til i truppen, siger Henrik Heggheim.

Kampen mellem Randers FC og Brøndby IF spilles i morgen søndag på Cepheus Park Randers kl. 18 og kan ses på 3+.

Læs også: Brøndby henter tidligere målmand hjem fra Premier League til trænerstaben

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P