1 min læsningBrøndby lider nederlag efter heroisk indsats

Brøndby-holdet kæmpede bravt, men kræfterne rakte kun til en time, og derefter viste franskmændene sig fra sin giftige side.

1 min læsning
Karl Toko Ekampi indtog aftenens hovedrolle, da han scorede to mål og lagde op til et enkelt. Foto: Denis Balibouse/Reuters/Ritzau Scanpix.

Lyon viste klassen, da Brøndby gæstede Parc Olympique Lyonnais. Brøndby formåede at holde franskmændene fra fadet i en time, gennem deres kompakte defensiv i en 5-4-1 formation og en flot målmandspræstation.

Brøndby-spillerne kom ud fra pausen med masser af energi, og spillede godt i det første kvarter af anden halvleg. Men efter en trippelindskiftning, hvor Brøndby ellers fik en del rutine på banen, gik det galt. Nyindskiftede Kevin Tshiembe blev overløbet af Lucas Paqueta, som kunne sende et hovedstød på tværs til Karl Toko Ekampi, der bare skulle pande bolden ind bag Mads Hermansen.

Ti minutter senere fra samme position kunne Toko Ekampi igen udnytte den store plads ved bagerste stolpe. Her stod han klar til at udnytte riposten, og kunne sikkert sætte bolden ind i kassen.

Trætheden blev i slutningen af kampen tydeligere og tydeligere. Få minutter før tid kunne Toko Ekampi så indtage assistent-rollen, da han driblede forbi Kevin Tshiembe, og slog et indlæg, som Houssem Aouar blot skulle sætte panden på.

3-0 til franskmændene i en kamp hvor der var klasseforskel. Brøndby møder i næste runde af Europa League skotske Rangers, som fortsat er uden point.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P