1 min læsningCatalanske aviser: Ronald Koeman får en kamp mere

Seneste nyt i sagen om Ronald Koemans fremtid i FC Barcelona er nu, at hollænderen fortsætter som træner for klubben frem til weekendens kamp mod Atlético Madrid.

1 min læsning
Koeman
FC Barcelonas ledelse har angiveligt besluttet, at Ronald Koeman fortsætter som cheftræner lidt endnu. Foto: Patricia De Melo Moreira/AFP/Ritzau Scanpix

De to store catalanske sportsaviser Sport og Mundo Deportivo skriver torsdag eftermiddag, at klubpræsident Joan Laporta og den sportslige ledelse har besluttet at beholde Ronald Koeman som træner for FC Barcelona frem til weekendens kamp mod Atlético Madrid.

Medierne afslører, at den højeste top i den catalanske fodboldklub torsdag har holdt møde, og at konklusionen blev, at man på nuværende tidspunkt ikke fyrer Koeman.

Derimod lader man ham som minimum fortsætte frem til lørdagens LaLiga-kamp mod Atlético Madrid på udebane. Først herefter vil man tage en endelig beslutning om hollænderens fremtid.

Læs også: Spanske medier: Barcelona holdt krisemøde – Koeman kan fyres inden for få timer

Aviserne oplyser desuden, at den sportslige ledelse har valgt at fortsætte arbejdet med at finde en afløser for Ronald Koeman.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P