2 min læsningBo Henriksen fra Randers til Braga: Jeg vil have det samme udtryk i alle kampe

FC Midtjylland ligger nummer et i Superligaen og har haft en god start på sæsonen. Den har også budt på avancement i pokalturneringen samt et enkelt point i Europa League. Efter søndagens mindre gode indsats mod Randers FC forlanger cheftræneren mere fokus på udtrykket i kampene.

2 min læsning
Bo Henriksen og FC Midtjylland har en vigtig opgave i Europa League mod Braga
FC Midtjyllands cheftræner, Bo Henriksen, forlanger det rette udtryk for sit hold i hver kamp. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland vandt søndag med 1-0 mod Randers FC og ligger nummer et i Superligaen. Alt er godt.

Resultatet i den seneste superligakamp er dog mere værd end selve spillet var. Randers FC sad på spillet i store dele af kampen, og FC Midtjylland, der i kampen forinden havde vundet med 10 mand i Parken på en rigtig fighterindsats, har også brugt tid på at analysere weekendens indsats.

– Vi har kigget på, hvad vi kunne have gjort bedre, og vi er ikke tilfredse med vores præstation og udtryk. Holdets udtryk er afgørende for os i alle kampe, og der er den mentale faktor vigtig. Vi skal have et udtryk, hvor vi vil arbejde endnu hårdere. Der er ikke noget, der er nemt. Der er ikke noget superligahold, der er nemme at spille imod, siger Bo Henriksen til campo.dk forud for afrejsen til Portugal, hvor FC Midtjylland torsdag aften spiller mod Braga i Europa League.

Her venter der en kamp mod et portugisisk hold med stor erfaring i de europæiske turneringer. Sidste år gik Braga videre fra gruppespillet i Europa League og blev til sidste slået ud af turneringen af AS Roma.

– Braga bliver en helt anden mental og spillemæssig opgave. Vi havde en god oplevelse i Parken og fighter den hjem med 10 mand. Og så kan man godt tænke, at så er vi gode. Men vi er kun gode, når vi har et godt udtryk. Når alle mand arbejder hårdt i alle momenter af kampene. Og der har vi sat overliggeren højt.

– Vi har lavet et generationsskifte, og vi har i den grad skiftet ud på mange pladser og samtidig skullet vinde. Og det giver en god ballast også i forhold til kampen i morgen (torsdag, red.). Vi skal prøve at gå ud og vinde, og det vil vi gøre alt for, lyder det fra Bo Henriksen på telefonen.

Ud af bilen. Ind i flyveren. Og så afsted på en af de store opgaver for FC Midtjylland.

Læs også: Bo Henriksen efter sejr og tre point: Vi kunne ikke sætte fem afleveringer sammen

Kampen mellem Braga og FC Midtjylland spilles torsdag aften klokken 21 og kan ses på TV 2 SPORT.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P