3F Superligaen

Bo Henriksen efter sejr og tre point: Vi kunne ikke sætte fem afleveringer sammen

FC Midtjylland vandt søndag eftermiddag med 1-0 over Randers FC på hjemmebane, og der var størst glæde over pointene hos FC Midtjyllands cheftræner, Bo Henriksen, der talte med TV3 Sport efter kampen.

Bo Henriksen jublede over pointene i dag - ikke spillet. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland bragte sig foran 1-0 efter 17 minutters spil mod Randers FC på et hovedstødsmål af Erik Sviatchenko, og kampen så ud til at blive som de fleste kampe på MCH Arena – nemlig med FC Midtjylland dominans.

Men sådan forløb søndagens kamp dog ikke. Hjemmeholdet blev for passive og for dårlige i spillet, konklurede cheftræner, Bo Henriksen, efter kampen.

– Vi har svært ved at sætte fem afleveringer sammen, og så bliver det selvfølgelig noget rod. Men vi skal også give stor ros til Randers, som i store perioder var langt bedre ned os, sagde Bo Henriksen til TV3 Sport.

Bo Henriksens mandskab havde bolden mindre end gæsterne fra Randers, og især i anden halvleg havde FC Midtjylland svært ved at fastholde spillet.

– Vi har en ny midtbane, og vi må erkende, at vi løber ikke dybt nok oppe foran. Vi skal selvfølgelig hjem og kigge på det. Men det vigtigste er, at selvom det ikke er særlig kønt, så vinder vi stadig de her kampe, siger Bo Henriksen.

FC Midtjylland ligger med søndagens tre point nummer et i Superligaen, og der er kun gået fem mål ind på midtjyderne.

Læs også: Randers-anfører: Det er mangel på klasse, at vi ikke kan stikke tilbage igen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P