1 min læsningBrighton-manager storroser Viera: Bestemt til at blive fantastisk

Brighton & Hove Albion Football Club kan mandag aften højst overraskende spille sig alene på førstepladsen i Premier League, hvis man besejrer Crystal Palace på udebane. Inden opgøret roser Graham Potter dog sin modstander, som han mener er bestemt til at blive en fantastisk træner.

1 min læsning
Graham Potter
Graham Potter og Brighton er nyt tophold i Premier League, hvis de mandag aften besejrer Patrick Viera og Crystal Palace. Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Der var nok ikke mange der troede, at Brighton kunne ligge alene i spidsen af Premier League efter seks spillerunder. Men det er fakta.

Hvis det lykkes den sydøstlige fodboldklub at besejre London-mandskabet Crystal Palace mandag aften på udebane, vil man hoppe forbi Everton, Manchester United, Chelsea, Manchester City og Liverpool og være ligaens førerhold.

Inden aftenens kamp har Brighton-manager Graham Potter dog lagt fokus over på sin modstanderkollega på den modsatte trænerbænk, hvor franske Patrick Viera sidder i spidsen for Palace.

Her storroser den engelske manager Viera, som denne sommer tiltrådte som ny manager for The Eagles, hvor han afløste Roy Hodgson.

– Viera kan bruge sin karakteristika til sin ledelse. Det er jeg sikker på. Han er en intelligent fyr. Jeg er ikke i tvivl om, at han bliver en fantastisk træner, siger Graham Potter på pressemødet forud for mandagskampen i Premier League, hvor han samtidig pointerer, at tidligere spillere som Viera og Steven Gerrard står ekstra meget i skudlinjen som managers efter at have haft flotte spillerkarrierer.

Læs også: Ekspert om Kane: Han er ikke sig selv

Kampen mellem Crystal Palace og Brighton har kick off klokken 21 og kan følges på TV3 MAX og Viaplay.

Timeline

Notifications

Notifikationer