Premier League

Brighton-manager storroser Viera: Bestemt til at blive fantastisk

Brighton & Hove Albion Football Club kan mandag aften højst overraskende spille sig alene på førstepladsen i Premier League, hvis man besejrer Crystal Palace på udebane. Inden opgøret roser Graham Potter dog sin modstander, som han mener er bestemt til at blive en fantastisk træner.

Graham Potter
Graham Potter og Brighton er nyt tophold i Premier League, hvis de mandag aften besejrer Patrick Viera og Crystal Palace. Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Der var nok ikke mange der troede, at Brighton kunne ligge alene i spidsen af Premier League efter seks spillerunder. Men det er fakta.

Hvis det lykkes den sydøstlige fodboldklub at besejre London-mandskabet Crystal Palace mandag aften på udebane, vil man hoppe forbi Everton, Manchester United, Chelsea, Manchester City og Liverpool og være ligaens førerhold.

Inden aftenens kamp har Brighton-manager Graham Potter dog lagt fokus over på sin modstanderkollega på den modsatte trænerbænk, hvor franske Patrick Viera sidder i spidsen for Palace.

Her storroser den engelske manager Viera, som denne sommer tiltrådte som ny manager for The Eagles, hvor han afløste Roy Hodgson.

– Viera kan bruge sin karakteristika til sin ledelse. Det er jeg sikker på. Han er en intelligent fyr. Jeg er ikke i tvivl om, at han bliver en fantastisk træner, siger Graham Potter på pressemødet forud for mandagskampen i Premier League, hvor han samtidig pointerer, at tidligere spillere som Viera og Steven Gerrard står ekstra meget i skudlinjen som managers efter at have haft flotte spillerkarrierer.

Læs også: Ekspert om Kane: Han er ikke sig selv

Kampen mellem Crystal Palace og Brighton har kick off klokken 21 og kan følges på TV3 MAX og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P