Arsenal besejrede Tottenham i The North London Derby

Arsenal scorede tre mål i første halvleg mod Tottenham og sikrede sig alle tre point i prestigefyldt Nordlondon-derby.

Emile Smith Rowe
Emile Smith Rowe bragte Arsenal i front efter blot 12 minutter, da The Gunners besejrede Tottenham med 3-1. Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Arsenal besejrede her til aften Tottenham i The North London Derby med 3-1, hvor hjemmeholdet scorede alle sine mål i første halvleg.

Her bragte Emile Smith Rowe nemlig The Gunners foran efter blot 12 minutters spil, inden først anfører Pierre-Emerick Aubameyang og siden Bukayo Saka gjorde det til 2 og 3-0 i første halvleg.

Derfor var det uden den helt store betydning, at Heung-Min Son reducerede og bragte en smule spænding tilbage i opgøret efter 79 minutter. Det blev nemlig kampens sidste scoring og derfor endte opgøret 3-1 til hjemmeholdet, som dermed er Arsenals tredje sejr i træk i Premier League.

Med sejren og de tre point rykker Arsenal akkurat forbi Tottenham i Premier League-tabellen som nummer ti med en bedre målscorer. De to London-mandskaber har dog lige så mange point som ligaens øjeblikkelige ni’er, der indtages af et tredje London-hold – nemlig Thomas Franks Brentford.