2 min læsningKent Nielsen før Vejle kamp på søndag: Hvis vi toppræsterer får de det svært

Silkeborg IF har utvivlsomt fået det, man kan kalde en god sæsonstart. De indtager lige nu en sjetteplads i Superligaen og har kun lidt to nederlag. På søndag møder de Vejle, der desperat har brug for point.

2 min læsning
Silkeborgs cheftræner, Kent Nielsen, tror på, at Vejle skal spille op til deres bedste for at få noget fra opgøret mod Silkeborg. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Silkeborg IF skal på søndag arbejde videre på en suveræn sæsonstart, når de møder bundproppen fra Vejle. En super vigtig kamp for at holde afstand til bunden og samtidig manifestere sig i top seks.

Og selvom midtugen bød på en pokalexit til AC Horsens, har de rødblusede stor tro på egne evner forud for næste spillerunde.

– På nær lige mod Midtjylland har lille Silkeborg spillet op med andre større hold. Og det tror vi også på, at vi kan på søndag. Så hvis vi toppræsterer, så har vi også en chance for at få noget med hjem, siger Kent Nielsen til Silkeborg IF’s hjemmeside.

Silkeborg har blandt andet spillet uafgjort på udebane mod henholdsvis F.C. København og Brøndby IF, og holdet har besejret Viborg og Randers.

Læs også: Nedrykkerne drillede oprykkerne i Sydbank Pokalen

Og mens Kent Nielsen anerkender Vejles styrker, så har han dog mest fokus på silkeborgenserne egen præstation og indsats.

– Jeg synes da, at de to superligakampe, som Peter Sørensen har haft Vejle i, kan man se noget struktur, og at de er blevet mere stramme. Det er noget, de har arbejdet med. Men når det er sagt, så har de også nogle dygtige spillere og individualister, som er kreative og kan afgøre fodboldkampe. Vores helhedsindtryk er, at vi står et sted, hvor – hvis vi toppræsterer – så skal Vejle også være gode for at få noget med. Hvis vi toppræsterer, så har de andre svært ved at slå os, og det er den fornemmelse, vi tager til Vejle med, slutter Kent Nielsen.

Kampen mellem Vejle og Silkeborg på Vejle Stadion spilles som den sene kamp søndag aften. Der er kampstart klokken 20.00.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P