Dansk Fodbold

Nedrykkerne drillede oprykkerne i Sydbank Pokalen

Superliganedrykkerne fra AC Horsens tog torsdag aften imod et af de hold, der denne sommer overtog deres plads i Superligaen, da Silkeborg IF kom på besøg i Sydbank Pokalen.

Kent Nielsen kan nu dedikere al sin tid til Superligaen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Der var en række til forskel på de to mandskaber, der torsdag aften mødtes til pokalfodbold på Casa Arena i Horsens.

Hjemmeholdet fra AC Horsens havde nemlig besøg af superligaoprykkerne fra Silkeborg IF, men i en ganske tæt kamp var det ikke umiddelbart til at sige, hvilket af holdene, der hørte til hvor i den danske fodboldpyramide.

Godt nok kom de rødblusede superligaspillere fra Silkeborg foran efter 14 minutters spil, men på otte minutter sidst i første havleg havde hjemmeholdet vendt kampen på hovedet, så de kunne gå til pause med en 3-1-føring.

Læs også: Tre mål på tre minutter afgjorde tingene på Valby Idrætspark

Den føring holdt til godt tyve minutter før tid, hvor Silkeborgs nyerhvervelse fra AGF, Søren Tengstedt, scorede sit første mål for sin nye klub.

Det fik AC Horsens-træner, Jens Berthel Askou, til at foretage en firedobbelt udskiftning i et håb om at kunne holde hele vejen hjem, og den disposition var ikke helt dårlig. AC Horsens formåede nemlig at holde udeholdet stangen, og dermed blev det lidt overraskende hjemmeholdet, der bookede en plads i næste runde af Sydbank Pokalen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P