Premier League

Wolverhampton går til musikken… jo, den er god nok!

Den engelske Premier League klub, Wolverhampton Wanderers, har fået en svær start på sæsonen, men på andre forretningsområder ’spiller det bare’ for klubben. De har nemlig lanceret deres eget pladeselskab.

Der er næsten gået X-Factor i den hos Wolves. I weekenden tabte de dog til Brentford. Foto: Ritzau Scanpix

De er den første engelske klub, der lancerer sit eget pladeselskab.

Wolverhampton har i samarbejde med Warner Music i England stiftet Wolves Records. Det er planen, at selskabet skal støtte lokale musiktalenter i det midtengelske, hvis udgivelser blandt andet også skal spilles på klubbens stadions og ved klubbens digitale produktioner.

– Det giver talenter en unik og skelsættende mulighed, siger Russell Jones, der er marketing- og kommerciel-manager i klubben.

Det er ambitionen, at musikselskabet også skal vokse sig stort globalt, og klubben har allerede lavet en aftale med den lokale sanger og sangskriver, S-X, der tidligere har arbejdet sammen med større engelske musikere.

– Jeg glæder mig til at se, hvordan Wolves Records kan påvirke muikindustrien og støtte nye artister, udtaler S-X ifølge bbc.co.uk.

Peter Rudge, der tidligere har været manager for ‘The Who’ og ‘Rolling Stones’ er også tilknyttet projektet som konsulent, og i Frankrig har Olympique Marseille tidligere lanceret deres musikselskab, OM Records, der primært er i markedet for pop, hip-hop og rap.

I Premier League går det ikke helt så godt for Wolves. Det er kun blevet til tre point i fem kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P