1 min læsningUEFA kan straffes for sanktioner mod Super League-klubber

European Super League-klubberne blev udskældt vidt og bredt, da de præsenterede projektet, men nu beskytter spansk domstol mod straffe fra UEFA.

1 min læsning
UEFAs præsident Aleksander Ceferin overrækker prisen for årets træner til Chelsea-træner Thomas Tuchel. Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Retten i Madrid slog mandag fast, at sanktioner mod Real Madrid, Barcelona og Juventus vil medføre straffe til UEFA, skriver ESPN.

UEFA-præsident Aleksander Ceferin har tidligere raslet med sablen overfor de tre tilbageværende hold i European Super League-projektet, og varslet sanktioner som udelukkelse fra europæiske turneringer, og det er altså disse sanktioner, som er gjort ulovlige.

Læs også: UEFA-præsident: Jeg er ligeglad, hvis Real Madrid, FC Barcelona og Juventus forlader Champions League

Der er tvivl om hvorvidt, en spansk domstol kan udøve sin magt overfor UEFA, som har sit hovedsæde i Schweiz. Den spanske dom beskytter kun klubberne, indtil sagen har været for EU-domstolen.

Real Madrids præsident, Florentino Perez, har tidligere udtalt, at projektet blot er på pause, og eksistensen af ligaen er nødvendig, hvis fodbold skal overleve.

Læs også: Utilfredse tyske klubber vil have strengere Financial Fairplay regler

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P