Premier League

Tuchel om sin målmand: Bryder mig ikke om at se ham i spotlyset

Chelsea er indtil videre ubesejrede i sæsonen, men alligevel føler deres tyske træner, at de i øjeblikket er lidt for afhængige af målmand Edouard Mendy.

Edouard Mendy har indtil videre kun lukket to mål ind i sæsonens første seks kampe. Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

På papiret er det kun 1-1-kampen mod Liverpool sidst i august, hvor de var i undertal en hel halvleg, der falder lidt udenfor.

Bortset fra den kamp har Chelsea været stabile og vundet alle sine kampe i både Premier League, Champions League og Super Cuppen, men på det seneste har målmand Edouard Mendy fået lidt for meget opmærksomhed.

– Jeg er ikke særlig vild med det, når han er spotlyset, lyder det fra manager Thomas Tuchel, som forklarer:

– Jeg kan bedre lide, når han får ros fra os for halvanden redning, for at være koncentreret, for at skubbe baglinjen højt op og klare nogle situationer som sweeper. Hvis han er mere eller mindre usynlig for tilskuerne på stadion, så er jeg super glad. Så betyder det, at vi ikke tillod mange chancer, forklarer Thomas Tuchel.

I midtugen slog Chelsea russiske Zenit med 1-0 hjemme på Stamford Bridge, mens det i forrige weekend blev til en 3-0 sejr samme sted mod Aston Villa – i begge kampe har holdet fra London dog kunne takke sin senegalesisk målmand for mange redninger.

– Han har været i spotlyset de sidste kampe, og på den ene side er det ikke det mest tilfredsstillende som træner. På den anden side, så er det fordi vi kan stole på ham. Vi er nødt til at acceptere, at tingene ikke er nemme lige i tiden, men jeg kan lide disse svære kampe og vanskelige tider, for det skærper vores mentalitet, lyder det fra Tuchel.

Chelsea møder lørdag London-rivalerne fra Tottenham. Den kamp kan ses på Xee klokken 17:30.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P