1 min læsningThomasberg: Det føles som en lille sejr

Randers FC spillede torsdag aften sin første kamp i den nye europæiske turnering, Conference League. Og selvom kampen kun gav et point i gruppe D, så føles det som en lille sejr.

1 min læsning
Thomas Thomasberg på sidelinjen for Randers FC i Conference League
Thomas Thomasberg var glad for at få et point i klubbens første kamp mod hollandske AZ Alkmaar i Europa League. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Hollandske AZ Alkmaar var torsdag aften foran med både 1-0 og 2-1, og alligevel lykkes det Randers at få et point på hjemmebane.

Kampen endte nemlig 2-2 på et mål af Simon Graves efter 68. minutters spil. Det blev en svær kamp for kronjyderne, der godt kan betragte resultatet som en lille sejr.

Det vurderede klubbens cheftræner, Thomas Thomasberg, efter kampen.

– Kampens udvikling og modstanderens kvalitet i betragtning, så føles 2-2 nok som en lille sejr. AZ var gode og havde international klasse i tempoet på bolden og spillet på banen. Vi skal være glade for det ene point, og det er fedt at få slettet nullet allerede efter første kamp, lød det ifølge eb.dk fra Thomas Thomasberg efter kampen.

Læs også: Pokalvinderne fra Randers er i Conference League og spiller med i toppen af Superligaen – en overpræstation siger klubbens cheftræner

Randers FC skal i næste runde møde rumænske Cluj på udebane, men allerede i weekenden venter FC Nordsjælland i Superligaen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P