Dansk Fodbold

Abou Ali efter kollaps: Jeg er i bedring

Wessam Abou Ali kollapsede under kampen mellem Vendsyssel og Lyngby lørdag. Nu melder han om bedring fra sygesengen.

Wessam Abou Ali jog en skræk gennem alle til stede, da han faldt om på banen i kampen mellem Vendsyssel og Lyngby. Foto: Jess Mejdahl Madsen/Scanpix 2021.

I går kom der en god melding om, at Vendsyssel-spilleren var ved bevidsthed og stabil ovenpå kollapset, der skete efter en times tid af opgøret. Sent i aftes var det så Abou Ali selv, der var afsender på endnu en god nyhed.

Den 22-årige angriber lavede nemlig et opslag på Instagram fra sygesengen, hvor han meldte om godt humør trods forskrækkelsen. Du kan se opslaget nederst i artiklen.

– Kæmpe mange tak. Tak til alle jer, som har taget sig tid til at ringe, skrive og så videre. Tak, for alle de tanker, bønner og varme I har sendt. Det har været helt fantastisk at vågne til så meget støtte, support og kærlighed.
Det hele er bare er stort chok og meget surrealistisk lige nu.
Trods alt dette er jeg okay efter omstændighederne. Jeg er i bedring og i gode hænder, skriver Wessam Abou Ali i opslaget og fortsætter:

– Nu venter der et langt sejt træk i kampen om at komme tilbage på 100%. Jeg glæder mig til at komme tilbage endnu stærkere, forhåbentligt uden alt for lang ventetid.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P