Dansk Fodbold

Abou Ali ved bevidsthed efter kollaps

Kampen i 1. Division mellem Vendsyssel og Lyngby blev afbrudt, da hjemmeholdets Wessam Abou Ali faldt om på banen. Nu er der dog kommet gode nyheder fra det nordjyske.

Wessam Abou Ali
Wessam Abou Ali skiftede sidst i august fra Silkeborg til Vendsyssel. Foto: SIF

Der er kommet gode nyheder fra den danske 1. division.

Vendsyssels Wessam Abou Ali faldt i lørdagens kamp mod Lyngby om på banen efter en times spil, hvorefter han blev hentet af ambulancen og kørt på hospitalet. Den debuterende Vendsyssel-spiller har det dog under omstændighederne godt.

– Han faldt om med krampeanfald. Vi holdt øje med vejrtrækningen og puls, som var til stede under hele forløbet. Efter en 8 minutters tid kom ambulancen. I ambulancen kom han til sig selv og på sygehuset var han ved fuld bevidsthed og kunne selv gå fra båren til sengen. Nu undersøger de ham og han er stabil og har det til trods for omstændighederne godt, siger Vendsyssels læge Jeppe Nygaard ifølge holdets facebookside.

Kampen blev efter episoden afblæst, og endnu er der ingen melding om, hvornår den skal spilles færdig.  

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P