1 min læsningPolitiet i Chesire sigter endnu en mand for voldtægt

Benjamin Mendy er sigtet for voldtægt af tre kvinder samt et overfald på en fjerde kvinde. Chesire Politi har også undersøgt en anden sag om voldtægt, hvor de nu har sigtet en mand på 40 år.

1 min læsning
Endnu en mand er sigtet for voldtægt af Chesire Politi, der tidligere har sigtet Manchester City-spilleren, Benjamin Mendy.
Politiet i Chesire, der også har sigtet Benjamin Mendy for voldtægt, har har nu sigtet yderligere en mand for voldtægt. Foto: Ritzau Scanpix

Manchester City har suspenderet deres franske forsvarsspiller, Benjamin Mendy, der er sigtet i en sag om voldtægt. Han er sigtet for at have voldtaget fire kvinder, heraf en under 18 år, samt at have begået overfald.

Politiet, der altså har rejst en sag mod Benjamin Mendy, har nu også sigtet en anden mand, der blev arresteret tilbage den 26. august. Det skriver den engelske avis Evening Standard mandag.

Politiet i Cheshire har sigtet den 40-årige mand for fire voldtægter, der skulle have fundet sted fra april 2021 til august 2021.  

Benjamin Mendy skal i retten med sin sag igen på fredag. Den franske fodboldspiller har forsøgt at komme ud af varetægtsfængslingen mod kaution, men det er blevet afvist af politiet.

Læs mere om sagen her: Manchester City suspenderer Mendy efter alvorlige sigtelser

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P