1 min læsningBrasilianske sundhedsmyndigheder: Argentina har bevidst snydt og modarbejdet os!

Kampen søndag aften mellem Brasilien og Argentina blev som bekendt suspenderet af de brasilianske sundhedsmyndigheder Anvisa, fordi fire spillere, der rejste ind fra England, ikke havde indrejsetilladelse. Nu hævder myndighederne, at Argentina bevidst har snydt.

1 min læsning
Lionel Messe, Neymar og de andre profiler måtte forlade banen
De brasilianske sundhedsmyndigheder, Anvisa, hævder, at Argentina bevidst har snydt. Foto: Ritzau Scanpix

Der var kaotiske tilstande på grønsværen i Sao Paolo, da de brasilianske sundhedsmyndigheder, Anvisa, gik ind og stoppede kampen mellem Brasilien og Argentina.

Kampen blev stoppet fordi målmand Emiliano Martinez, midtbanespillerne Emiliano Buendia og Giovani Lo Celso samt forsvarsspiller Cristian Romero ikke havde indrejsetilladelse og skulle have været i karantæne jævnfør de brasilianske Covid19-restriktioner.

Og nu starter det helt store efterspil, hvor Anvisa hævder, at Argentina bevidst har snydt ved indrejse og givet falske oplysninger.

Mediet Oglobo.com rapporterer, at de argentinske spillere, selvom de allerede lørdag havde fået at vide, de skulle gå i karantæne, alligevel drog til træning forud for kampen.

– Efter min mening er der tale om bevidst snyd. De argentinske spillere besluttede bevidst ikke at overholde karantænen, siger direktør i Anvisa, Alex Machado Campos.

Globo.com skriver, at Anvisa tidligere på søndagen henvendte sig til den argentinske lejr og forsøgte at stoppe de fire spilleres medvirken til kamp, da de ikke havde papirerne i orden.

– Søndag formiddag gav Anvisa besked til politimyndighederne, og helt frem til kampstart forsøgte vi at håndhæve reglerne og krav til indrejse og karantæne, lyder det fra Anvisa til mediet.

De to fodboldforbund mener dog, at Anvisa for tre dage siden vidste besked om spillernes situation, og aflysningen af verdens største landskamp får et langt efterspil.

Læs også: Nyttesløse brasilianske bønner: Lad os spille første halvleg færdig

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P