International Fodbold

Nyttesløse brasilianske bønner: Lad os spille første halvleg færdig

Landskampen mellem Brasilien og Argentina blev søndag aften dansk tid afbrudt, da tre argentinske spillere i startformationen, samt en fjerde spiller udenfor kamptruppen, ikke havde indrejsetilladelse fra England.

Messi og de argentinske spillere gik fra banen til kampen mellem Brasilien og Argentine
Lionel Messi og de argentinske spillere måtte gå i omklædningsrummet efter få minutters spil. Foto: Ritzau Scanpix

Søndag aften udspillede der sig et sjældent set drama til en fodboldkamp. De brasilianske myndigheder gik ganske enkelt ind på banen og afbrød landskampen mellem Brasilien og Argentina i Sao Paolo.

Myndigheder i Brasilien tillader ikke indrejse fra England, og selvom FIFA og den sydamerikanske fodboldorganisation CONMEBOL ellers havde forhandlet sine ting på plads, ville statsmyndighederne det helt anderledes og stoppede kampen.

Det brasilianske fodboldforbund forsøgte efterfølgende at overtale myndighederne til at lade kampen fortsætte, mod at de til gengæld handlede i pausen af kampen.

– Vi er på fjernsyn. Vi kan ikke gøre det her. Lad os spille første halvleg færdig, og så kan vi foretage udskiftningerne i pausen. I pausen løser vi det, blev der ifølge det brasilianske medie globo.com sagt til repræsentanterne fra de brasilianske myndigheder.

Situationen blev fanget på tv, men der var ikke megen hjælp at hente.

Myndighederne lukkede ned for kampen, og de argentinske spillere gik i omklædningsrummet. Det er spillerne Emiliano Martinez, Emiliano Buendia og Giovani Lo Celso samt forsvarsspiller Cristian Romero, der ikke har haft papirerne i orden og dermed er rejst ind i Brasilien uden tilladelse. De kan nu forvente en civilsag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P