Dansk Fodbold

Dansk landsholdsback stadig eftertragtet, selvom vinduet er lukket i

Jens Stryger Larsen er stadig Udinese-spiller, men står det til Genoa, spiller han snart hos dem.

Jens Stryger
Jens Stryger Larsen under træningen inden VM-kvalifikationskampen mod Færøerne, Torsvøllur Stadion i Thorshavn, fredag den 3. september 2021. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

I aften skal det danske herrelandshold ud i en vaskesægte rigsfællesskabsdyst mod Færøerne på udebane.

Her kan der meget vel vente spilletid til Jens Stryger Larsen, der sommeren igennem har været rygtet væk fra Udinese qua en stærk EM-slutrunde og et stabilt niveau for sin italienske arbejdsgiver.

Natten til onsdag smækkede transfervinduet så i, men det har ikke fået Serie A-konkurrenterne fra Genoa til at opgive håbet om at lande en aftale med den danske back i næste vindue.

Således melder det italienske medie Tuttomercatoweb og Sky Italia samt de to italienske transferjournalister Nicolo Schira og Gianluca di Marzio, at Genoa vil fortsætte forhandlingerne om at lande en aftale med Udinese, der vil sende den danske landsholdsspiller 500 kilometer sydvestpå.

Tæt på Premier League
Tidligere på sommeren var den tidligere Brøndby-spiller også meldt tæt på et skifte til Premier League-oprykkerne Watford, men dengang forlangte Udinese en urealistisk høj pris for danskeren. Det mente London-klubben i hvert fald.

Hvor Jens Stryger Larsens fremtid er på sigt, er derfor fortsat uafklaret. I første omgang gælder det dog to landskampe mod henholdvis Færøerne og Israel, inden turen går tilbage til Italien, hvor Udinese næste weekend møder oprykkerne fra Spezia.

Læs også: Dansk U21-landstræner tilfreds med debut – der er kæmpe potentiale

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P