Dansk Fodbold

Dansk U21-landstræner tilfreds med debut – der er kæmpe potentiale

Jesper Sørensen debuterede fredag aften som U21-landstræner for Danmark i venskabskampen mod Grækenland, der endte 1-1. Den nye landstræner ser stort potentiale i truppen – på og udenfor banen.

U21-landsholdets træner Jesper Sørensen ser stort potentiale i sin nye trup. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Jesper Sørensen fik fredag aften debut som træner for det danske U21-landshold. Det blev kun til 1-1 i en kamp, hvor de danske spillere producerede chancer til flere mål, men hvor det græske hold også sled sig ind i opgøret.

Netop det efterlod Jesper Sørensen med en lidt blandet følelse efter kampen.

– Det gik jo udmærket. Det var lidt en speciel kamp, for det føltes som to kampe. I første halvleg kontrollerer vi kampen, og der er den meget åben. Der var mange gode momenter, men vi er ikke i kontrol i perioder af 2.halvleg, og det bliver for hektisk, siger Jesper Sørensen til campo.dk mens landskampen evalueres med resten af staben i U21-lejren.

Jesper Sørensen og det danske-U21 landshold har netop afgivet flere spillere til A-landsholdet, ligesom der før den kommende EM-kvalifikation også er skiftet godt ud i truppen. Men der er gode udfordringer og muligheder for ham som træner for det nye U21-landshold.

– Kvaliteten og potentialet i den her trup er stort. Jeg håber, vi kan få det forløst. Jeg er sikker på, at vi også bliver bedre i de kommende kampe. Vi er jo først lige mødt ind, og jeg kan se en masse potentiale på banen men ikke mindst uden for banen også. Vi kan lide at være her, og det skal vi virkelig udnytte, siger Jesper Sørensen.

Danmark møder Kasakhstan på tirsdag på udebane i den første EM-kvalifikationskamp for holdet. Kampen kan ses på TV 2 SPORT.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P