3F Superligaen

Tengstedt jagter sit superligagennembrud: “Jeg tror ikke, at jeg passede ind i spillestilen hos AGF”

21-årige Søren Tengstedt blev aldrig den succes i AGF, som hverken han eller klubben havde håbet på. Nu rykker han til Silkeborg IF, hvor trøjenummer 10 venter på den aalborgensiske angriber.

Søren Tengstedt
Søren Tengstedt har allerede optrådt for Silkeborg to gange, siden skiftet fra AGF i tirsdags. Torsdag blev det til en indskiftning i Silkeborgs pokalavancement mod Skive. Og i dag blev det så så til 90 minutter i en reserveholdskamp mod FC Midtjylland. Foto: silkeborgif.com

Tredje superligaklub på CV’et. Det blev denne sommer en kendsgerning for den 21-årige angriber Søren Tengstedt. Han skiftede på transfervinduets allersidste dag fra AGF til Silkeborg IF på en permanent aftale.

Den tidligere AaB’er har hos Kent Nielsens mandskab fået trøjenummer 10. Og det er da også en optimistisk og glad spiller, campo.dk fanger i telefonen fredag eftermiddag. Dagen efter hans debut i rødt og hvidt mod Skive IK i pokalturneringen.

– Jeg håber på masser af spilletid i Superligaen med alle de andre unge og dygtige spillere i Silkeborg. Det er lidt tid siden, jeg har haft muligheden for at vise mig frem kontinuerligt.

Selv fortæller Tengstedt, at han har kendt til interessen fra Silkeborg IF i noget tid, men at skiftet først blev en reel mulighed på transfervinduets sidste dag:

– Jeg fik at vide den sidste dag, at skiftet måske kunne lade sig gøre. Så jeg tænkte, at det ville jeg i hvert fald gerne.

Søren Tengstedt nåede at tale med Kent Nielsen, inden lægetjek og kontraktunderskrivelse blev en realitet. Her blev der ikke blevet givet nogle garantier fra cheftræneren, men selv har angriberen en klar plan med skiftet til Søhøjlandet:

– Jeg har en ambition om at blive fast mand.

AGF-tiden er et lukket kapitel
AGF hentede transferfrit den unge angriber i AaB i sommeren 2020. Det blev dog aldrig den helt store succes for hverken ham selv eller klubben, hvor det i alt blev til 15 kampe – i alt 357 spilleminutter – og en enkelt scoring.

Adspurgt til tiden i AGF, svarer angriberen:

Har du en idé om, hvorfor du aldrig rigtig fik chancen i AGF?
– Det er et godt spørgsmål. Det kan der være mange grunde til. Jeg tror måske bare ikke, at jeg passede ind i spillestilen i AGF. De søgte måske noget lidt andet. De gange, hvor jeg så har haft muligheden, er det ikke fordi, det har været prangende heller. På den måde kan jeg måske godt forstå det, men jeg har selvfølgelig håbet på, at jeg fik lidt flere chancer, fordi jeg ved, at jeg har et højt niveau, når jeg først får lov til at spille mere kontinuerligt.

Er du overraket over, at du ikke rigtig fik chancen i AGF?
Øh. Det ved jeg sgu ikke rigtigt. Kan vi ikke snakke om Silkeborg i stedet?

Dermed kan der vente den unge angriber lidt af en superligadebut for Silkeborg, når han med sit nye hold og nummer 10 på ryggen gæster Brøndby Stadion fredag den 10. september klokken 20.

Læs også: Der var engang, hvor Wahid Faghir jublede og brølede, når Real Madrid scorede. Det gør han ikke længere.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P