1 min læsningPernille Harder: Vi skal vinde Champions League i år

Danske Pernille Harder skiftede inden sidste sæson til Chelsea F.C. Women, hvor de vandt mesterskabet. Men succesen i Champions League udeblev. Noget der skal laves om på i den kommende sæson.

1 min læsning

Danske Pernille Harder er i den absolutte verdenselite, og målet er klart for den danske angriber: Hun vil vinde Champions League med Chelsea.

Det slår hun fast i et interview med Daily Mail, da de spørger til sidste sæsons 4-0 nederlag i Champions League finalen til FC Barcelona.

– Det var første gang Chelsea var i Champions League-finalen, så det var et stort skridt alene at komme i finalen. Men vi skal ikke bare være med. Vi har også tænkt os at vinde den, siger den danske landsholdsanfører.

Chelsea FC Women, der vandt det engelske mesterskab i sidste sæson, indleder titelforsvaret i den kommende weekend, og der foregår mange positive ting i klubben, forklarer Harder.

– Hvis vi spiller op til vores bedste, og hvis vi fortsætter med at blive bedre for hver kamp, så kan vi også godt vinde Champions League, siger Harder, der peger på Barcelona, PSG, Lyon, Bayern München, Wolfsburg, Arsenal og Manchester City som nogle af de bedste bud på en Champions League-vinder.

Læs også: Saul Niguez i sit første Chelsea-interview: ”Det er en barnedrøm, der går i opfyldelse”

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P