Dansk Fodbold

Kriseramte Esbjerg er fortsat uden sejr i 1. division

Esbjerg må stadig se langt efter sæsonens første sejr, mens FC Fredericia er nyt tophold.

Esbjerg fB EfB
Foto: efb.dk

Syvende runde af NordicBet Liga blev fredag aften skudt i gang med to kampe. Esbjerg fB skulle på udebane mod Nykøbing FC forsøge at få sæsonens første sejr, men det lykkedes ikke.

Det startede ellers fint for vestjyderne, der kom foran efter blot 14 minutter. Kort inde i 2. halvleg udlignede Nykøbing dog og så blev ondt værre. Esbjergs australske forsvarsspiller Con Ouzounidis, der denne sommer er hentet i Everton, fik sit andet gule kort efter 80 minutter og herefter sluttede kampen 1-1.

Læs også: Pierre Kanstrup skifter til Fremad Amager og debuterer straks

Andetsteds besejrede FC Fredericia på hjemmebane Fremad Amager med 2-1. Det betyder, at fredericianerne stadig er ubesejrede og netop nu indtager duksepladsen i 1. division efter en flot start på sæsonen med fem sejre og to uafgjorte resultater.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P