Debutant scorede to mål og sikrede Inter en udesejr

Joaquín Correa kom ind fra bænken og scorede to gange, da Inter besejrede Verona på udebane.

Joaquín Correa
Joaquín Correa skiftede i går fra Lazio til Inter. I dag scorede han så to gange på et kvarter og sikrede sin nye klub tre point. Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix

Inter kunne i går præsentere argentiske Joaquín Correa fra Lazio. Her til aften blev han så hovedperson i sin nye klub, da han med to scoringer sikrede Inter alle tre point.

Det startede ellers skidt for Inter, da Verona kort inde i første halvleg bragte sig foran. Inter og deres argentinske angrebsspillere ville det dog anderledes.

Først udlignede Lautaro Martínez nemlig til 1-1, inden Joaquín Correa fik en sand drømmedebut. Han blev indskiftet efter 74 minutters spil og betalte straks tilbage for tilliden med to scoringer, der altså sikrede Inter en sejr på 3-1.

Dermed har Simone Inzaghi fået en flot start på sin trænerkarriere i Milano med maksimumpoint i de første to kampe. Han kom til klubben fra Lazio tidligere på sommeren, da Antonio Conte stoppede i Inter efter at have ført dem til et italienske mesterskab.