3F Superligaen

OB’er på vej til Beckhams klub i USA

Ryan Johnson Laursen, der har amerikansk blod i årerne, kan være på vej til MLS, hvor David Beckham meldes interesseret.

Ryan Johnson Laursen
Ryan Johnson Laursen, der har spillet 111 kampe for OB, kan være på vej mod et skifte til den amerikanske MLS. Foto: OB.dk

OB-backen Ryan Johnson Laursen kan være på vej til MLS, hvor klubejer David Beckham og Inter Miami meldes interesserede. Det bekræfter den 29-årige forsvarsspiller i hvert fald selv til OB-fanmediet Stemmer fra Ådalen.

– Jeg har ikke så meget at sige, men jeg kan bekræfte det hele. Der er intet, der er løgn. Det ville være et eventyr, men så længe jeg er i OB, så er det OB, jeg har fokus på, siger Laursen til mediet.

Ryan Johnson Laursen har først kontraktudløb i 2022, så der skal penge på bordet, hvis en aftale skal landes. Hvis skiftet bliver en realitet, kan danskeren blive holdkammerater med Higuaín-brødrene, Blaise Matuidi og den tidligere Arsenal-back Kieran Gibbs.

Fun fact: OB’eren er beslægtet med Beyoncé. Hans mor er nemlig grandkusine med den amerikanske sangerinde.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P