Europæisk Fodbold

FC København smadrede tyrkisk modstander og er klar til Europa

FCK slog Sivasspor med 5-0 i Parken og sikrede sig dermed adgang til gruppespillet i Conference League.

Daramy FCK Stage FC København
Mohamed Daramy kom blandt andet på måltavlen, da FCK smadrede Sivasspor i Parken. I kampens slutning blev han udskiftet til stående ovationer. Dermed fik han en perfekt afslutning på sin FCK-tid, da han efter alt sandsynlighed skifter til Ajax i den nærmeste fremtid. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Højst overraskende var der blevet plads til Mohamed Daramy i startopstillingen, da FC København hjemme tog imod Sivasspor i den afgørende kvalifikationskamp om at komme med i UEFA Conference League-gruppespillet.

Den 19-årige nyudnævnte danske landsholdspiller fik den perfekte afslutning på sin FCK-karriere, da han scorede og var med til at ekspedere Sivasspor ud med 5-0.

Dermed spillede københavnerne sig videre til gruppespillet med 7-1 samlet, da første opgør endte med en dansk sejr på 1-2.

Fredag klokken 13 trækkes der lod om FC Københavns kommende gruppemodstandere, hvor Randers FC muligvis også er at finde.

Kronjyderne er dog måske Europa League-deltagere i stedet, da de ved redaktionens lukketid skulle forsvare en 0-1-føring ude mod tyrkiske Galatasaray.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P