Herrelandsholdet

Brian Riemer indrømmer: Var i tvivl om næste skridt

Den nye landstræner sætter de første ord på ansættelsen på et pressemøde.

Brian Riemer præsenteres som ny landstræner for Danmark.
Foto: Anders Kjærbye – dbufoto.dk

Lars Knudsen har stået i spidsen for Herrelandsholdet i de seneste fire landskampe.

Nu er der fundet en permanent løsning i form af Brian Riemer, som blev præsenteret til formiddag.

I den forbindelse afholdt DBU et officielt pressemøde, hvor den nye landstræner satte ord på det nye job. Her lagde Riemer ikke skjul på, at der har været en tvivl om det næste skridt i fodboldtrænerkarrieren.

– En kæmpe stor ære er det første ord, der kommer til mig. Det er måske det største, du kan opnå som fodboldtræner. Jeg glæder mig til at møde spillerne, staben og gruppen, siger Brian Riemer.

– Det er måske det største, du kan opnå som fodboldtræner. Jeg har været i udlandet de seneste syv år, og for at være helt ærlig har jeg været i tvivl om, hvor jeg skulle hen med min trænerkarriere.

Brian Riemer blev allerede kontaktet af DBU tilbage i august. På det tidspunkt var han stadig cheftræner for belgiske Anderlecht. Dét forholdt han sig til overfor den fremmødte presse.

– Der var ikke noget at sige ja til på det tidspunkt. Det var en venlig henvendelse og et opkald. Jeg er gået efter min mavefornemmelse, og jeg havde på det tidspunkt ikke tænkt mig at forlade Belgien. Den mavefornemmelse jeg havde, da Anderlecht kontaktede mig første gang, er den jeg fik, da DBU kontaktede mig.

Brian Riemer står første gang på sidelinjen som landstræner til de to sidste kampe i Nations Leagues gruppespil den 15. november mod Spanien i Parken og den 18. november på udebane mod Serbien.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P