International Fodbold

Skuffet Ståle: Grusom oplevelse for alle

Norge fik ørerne i maskinen mod Østrig søndag aften.

Ståle Solbakken kigger ind på banen for det norske fodboldlandshold.
Foto: Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix
| 13 okt 202420.45
Østrig
Østrig
v t u t v
5 : 1
Slut
Norge
Norge
v t u v v
M. Arnautović
8′
M. Arnautović
49′
P. Lienhart
58′
S. Posch
62′
M. Gregoritsch
71′
A. Sørloth
39′

Norge viste rystende bundniveau.

Det kom Østrig til gode, da de to nationer tørnede sammen søndag aften.

Med det lave bundniveau in mente varsler landstræner Ståle Solbakken, at han bliver nødt til at tænke sig godt om før den næste udtagelse.

Ståle Solbakken kigger ind på banen for det norske fodboldlandshold.
Foto: Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix

– Fingeren må stikkes i jorden. Når det viser sig, at der er et sådant bundniveau, så må der foretages en vurdeering med henblik på næste landsholdsudtagelse.

– Det var en grusom oplevelse for alle. Vi har opbygget så meget sikkerhed i truppen, og det er ikke længe siden, vi kun tillod én enkelt chance mod netop Østrig og fortjent vandt.

– Det er heller ikke længe siden, vi dominerede mod Slovenien, men så fik vi den her.. Det er klart, at det er hårde tider, fortæller Ståle Solbakken til norske TV 2, før han bliver spurgt, om det tunge nederlag kommer til at påvirke spillerne.

– Det tror jeg faktisk ikke, helt ærligt. Der har været mange gode oplevelser på det seneste. Det er en blanding af frustration … Det er svært at finde de rette adjektiver, sagde den norske landstræner.

Til trods for det tunge nederlag topper Norge stadig Nations League B-lag gruppe 3, som man deler med Østrig, Slovenien og Kazakhstan – dog ligger tre hold a point med hinanden.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P