Champions League

Priske efter bøllebank: Så mange gode ting

Brian Priske fik en svær start på Champions League med Feyenoord, da man tabte 0-4, men alligevel mener danskeren, at der var flere gode momenter.

Brian Priske på sidelinjen for Feyenoord under Champions League-kampen mod Bayer LEverkusen.
Foto: Yves Herman/Reuters/Ritzau Scanpix
Feyenoord
Feyenoord
v u v u u
0 : 4
Slut
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen
v t v t v
F. Wirtz
5′
Álex Grimaldo
30′
F. Wirtz
36′
T. Wellenreuther
45′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′

Et tungt 0-4-nederlag i egen hule.

Det var langtfra den start på Champions League-kampagnen, som Brian Priske havde håbet på, da Bayer Leverkusen gæstede De Kuip torsdag aften

Dog mener den danske Feyenoord-træner, at han så mange gode ting fra sine tropper – selvom han godt ved, at det lyder skørt.

Brian Priske på sidelinjen for Feyenoord under Champions League-kampen mod Bayer LEverkusen.
Foto: Yves Herman/Reuters/Ritzau Scanpix

– Jeg er overrasket over, hvordan vi lukkede målene ind, og hvordan vi spillede i de øjeblikke. Jeg tror kun, at der var fire eller fem situationer, men de straffede os.

– Det kan man bare ikke i Champions League. I de øjeblikke er der ingen grund til at råbe og skrige. Vi var nødt til at vise et eller andet.

– Vi justerede et par ting og blev mere aggressive, men de tog det også lidt mere med ro, og de spillede ikke med samme intensitet efter pausen.

– Det lyder skørt, men jeg synes, at der var flere gode øjeblikke fra os. Vi fik to mål underkendt med meget små marginaler, men på samme tid lukkede vi også flere mål ind, fortalte Brian Priske til Ziggo Sport.

Den danske cheftræner fik ellers en forrygende start på tilværelsen i Feyenoord, da han førte klubben til sejr i Johan Cruyff Shield mod de regerende hollandske mestre fra PSV.

Ellers har det være en svær start i Feyenoord, hvor Priske fortsat er ubesejret, men har spillet tre ud af fire kampe uafgjort, hvorfor man blot har skrabet seks point sammen hidtil.

Det er nok til en foreløbig ottendeplads i Eredivisie efter de første fire kampe.

Prygl til Priske: Kørt over af Leverkusen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P