Champions League

Modstander-ros til Friis inden CL-opgør: Gør det virkelig godt

Inden længe går det løs mellem Sparta Prag og RB Salzburg i Champions League. Cheftræneren for sidstnævnte, Pepijn Lijnders, har forud for kampen kun ros til overs for Prag-mandskabets danske cheftræner, Lars Friis.

Lars Friis på et pressemøde forud for Champions League-kampen mellem Sparta Prag og RB Salzburg.
Foto: Michal Cizek/AFP/Ritzau Scanpix

Sparta Prag har skullet spejde længe efter Champions League.

I denne sæson er flere års Champions League-tørke dog blevet brudt, og onsdag aften går det atter løs for den tjekkiske hovedstadsklub i den prestigefulde klubturnering.

Manden bag kvalifikationen er ingen ringere end danske Lars Friis, der sammen med sit mandskab kan se frem til at lægge fra land med en hjemmekamp mod RB Salzburg.

Forud for kampen har det østrigske mandskabs cheftræner, Pepijn Lijnders, sat ord på sin direkte modstander i det tekniske felt.

– Sparta-træner Lars Friis gør det virkelig godt og har kvalificeret holdet til turneringen på en måde, som minder meget om vores egen vej.

– De har set virkelig overbevisende ud, ligesom de har i deres hjemlige liga, hvor de spiller en tydelig 3-4-2-1-formation. De har vundet 11 ud af deres 13 kampe i denne sæson.

– Kampen i Prag kommer helt sikkert ikke til at være let, og vi bliver nødt til at spille på et meget højt niveau for at få noget med hjem, siger Pepijn Lijnders til RB Salzburgs egen hjemmeside.

Kampen mellem Sparta Prag og RB Salzburg fløjtes i gang onsdag klokken 18.45.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P