Vanvittigt! Sen scoring sikrer pointdeling i Farum

Randers FC så længe ud til at have snuppet alle tre point ude mod FC Nordsjælland, men det fik Farum-klubben lavet om på med kampens sidste aktion.

Jeppe Tverskov fejrer sin scoring for FC Nordsjælland mod Randers FC.
J. Tverskov
90’+6′
N. Campbell
78′
45′
90′

Vanvittig afslutning på Right to Dream Park!

Længe så det ud til, at Randers FC ville hive alle tre point med hjem fra Farum.

Det fik en utrolig sen scoring fra FC Nordsjælland dog lavet helt om på, da det nordsjællandske pres blev for stort for Randers-defensiven.

Det var ellers en rigtig god første halvleg for FCN, som af flere omgange kom tæt på, men Randers‘ australske målmand Paul Izzo var en sikker sidste skanse.

Kort før pausen kunne Ingvartsen have sendt FCN til pause med en føring, men det forhindrede en stærk hånd fra Paul Izzo, som flere gange blev hyldet af udeholdets fans, der råbte ”Izzo, Izzo, Izzo!”

I anden halvleg fortsatte FCN-presset, men gæsterne fra Randers fik arbejdet sig bedre ind i opgøret.

Med godt 10 minutter igen erobrede kronjyderne bolden midt på banen, hvorefter Norman Campbell blev sendt i dybden og få øjeblikke senere krøllede bolden ind til 0-1.

Norman Campbell fejrer sin scoring for Randers FC mod FC Nordsjælland.

Sidst i opgøret trykkede FC Nordsjælland på for en udligning, og til sidst bukkede den kronjyske defensiv under for presset.

Randers var presset i bund, da en god bold blev servet ind i feltet, hvor Jeppe Tverskov sprang højest og headede bolden ind til 1-1 på dramatisk vis.

Kort derefter blev kampen fløjtet af, hvorfor Randers FC og FC Norsjælland fortsat ligger side om side med 12 point hver.

Se mål og highlights fra kampen i videoen over artiklen.