Ligue 1

PSG-chef efter Mbappe-exit: Stjernen er ikke en spiller

Der er løbet meget vand gennem åen, siden Nasser Al-Khelaifi blev præsident i Paris Saint-Germain og flere forskellige strategier er blevet forsøgt med mere og mindre held. Nu er det imidlertid ikke længere en spiller, der er stjernen i klubben, fortæller præsidenten.

Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters/Ritzau Scanpix

Zlatan, Messi, Neymar, Mbappe

Stjernenavnene der har været i Paris Saint-Germain i løbet af de sidste 10-15 år er mange.

Siden klubben i starten af 2010’erne fik nye ejere med Nasser Al-Khelaifi i spidsen har man hentet adskillige stjerner til, men det er alligevel aldrig lykkedes klubben at realisere en Champions League-titel. Nu har man imidlertid ændret strategi, fortæller klubbens øverste chef.

– I løbet af det seneste år er jeg meget stolt af vores fantastiske transformation i Paris Saint-Germain, baseret på ungdom, talent og frem for alt holdets kollektive karakter. Dette er grundlaget for vores næste udviklingsfase, for ikke at nævne vores indsats uden for banen med vores nye træningscenter i Poissy og ankomsten af ​​en stor amerikansk investor (Arctos) til vores klub,” sagde Al-Khelaifi i forbindelse med en stor padeltennis-turnering, som PSG-præsidenten besøgte, til den spanske avis Marca.

– Luis Enrique og vores sportsrådgiver Luis Campos har gjort et fantastisk stykke arbejde. Jeg får at vide, at der er en utrolig positiv ånd blandt truppen i træningen, som aldrig før, med entusiasme og ambition om at lykkes sammen, tilføjede han.

– Som altid har vi en svær Champions League-lodtrækning, men vi kan lide store kampe. Stjernen i Paris Saint-Germain er ikke en individuel spiller, det er vores hold, der er vores stjerne og det skinner klart igennem, lød det afslutningsvis fra den optimistiske præsident.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P