Oddset Pokalen

Endnu en storsejr i pokalen: AaB udraderer fynboer

AaB vandt onsdag med 7-0 over den fynske klub Morud/Veflinge.

AaB fans Superligakampen mellem Randers Fc og AaB på Cepheus Park i Randers søndag den 1. september 2024.
Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)

Første scoring kom efter blot fire minutter.

Herefter var det op ad bakke for den fynske klub Morud/Veflinge, der onsdag tog imod AaB i Oddset Pokalen.

AaB endte med at vinde kampen med hele 7-0 og der var aldrig for alvor tvivl om resultatet. AaB var nemlig allerede foran med 3-0 ved pausen.

Allerede efter fire minutter måtte hjemmeholdet altså pille bolden ud af netmaskerne, da Niclas Helenius sparkede bolden ind efter et hjørnespark. Den lange angriber, som ellers ikke har fået meget spilletid for Superligamandskabet, startede nemlig inde i dagens opgør og noterede sig for scoring nummer 21 og 22 i pokalturneringen i sin karriere.

Efter 24 minutter var det så forsvarsstyrmand Lars Kramers tur til at komme på tavlen, da han ligeledes efter et hjørnespark sparkede bolden ind mellem venner og fjender og nordjyderne på 2-0.

Efter 35 minutter slukkede Niclas Helenius så størstedelen af hjemmeholdets spinkle håb om avancement, da angriberen sparkede et straffespark, trukket af Jubriil Adedeji, i kassen til 3-0. Det blev også stillingen ved pausen.

Fire minutter inde i anden halvleg ville Jubriil Adedeji så også selv på tavlen, da han udbyggede til 4-0 på et flot langskud fra kanten af feltet.

Efter 53 minutter var det så den unge midtbanemotor Mads Bomholts tur, da han også fra kanten af feltet, men denne gang fladt, sparkede de bolsjestribede på 5-0.

Syv minutter senere var det så indskiftede John Iredale, som nok er førstevalg i Superligaen, men endnu har sit første mål i ligaen til gode, der fik tanket lidt selvtillid, da han fra en spids vinkel sparkede bolden bag både sin oppasser og hjemmeholdets målmand til tenniscifrene 6-0.

Her kunne man godt frygte, at der ville blive tale om en tocifret sejr, men AaB slap speederen en tand og efter 82 minutter kunne den indskiftede stjernespiller Mathias Jørgensen så score til slutresultatet 7-0, da han udnyttede en omstilling, efter Morud/Veflinge havde en masse spillere fremme ved et hjørnespark.

AaB spiller næste kamp, når de fredag den 13. september møder Lyngby på Aalborg Portland Park.

Se alle mål fra kampen i afspilleren øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P