Ligue 1

Medie: Dortmund shipper kæmpetalent til Frankrig

Borussia Dortmund ser efter alt at dømme ud til at sende den purunge angriber Youssoufa Moukoko afsted til fransk fodbold.

Youssoufa Moukoko
Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den yngste Bundesliga-spiller nogensinde.

Det er et prædikat, som Borussia Dortmunds Youssoufa Moukoko kan bryste sig af.

Da det tyske stortalent var bare 16 år og én enkelt dag gammel, fik han nemlig sin første optræden – og nu ser det ud til, at han er på vej væk.

Youssoufa Moukoko
Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix

Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano skulle der nemlig være enighed imellem Die Schwarzgelben og den franske Ligue 1-klub OGC Nice om et lejeophold.

Således tyder det på, at den nu 19-årige angriber har vendt snuden mod Frankrig, og derudover kan lejeopholdet potentielt veksles til et permanent skifte.

Romano melder nemlig, at Nice sikrer sig en købsoption i aftalen, som dog ikke forventes at være obligatorisk, men som det tyske medie Bild melder kan blive det, hvis visse betingelser opfyldes.

Angiveligt vil prislejet ligge i omegnen af 15 millioner euro, hvis man skal tro mediet – det svarer til lige knap 112 millioner danske kroner.

Sin spæde alder til trods har Youssoufa Moukoko allerede spillet 99 kampe for Dortmunds førstehold, hvor det er blevet til 18 scoringer og otte oplæg.

Den 19-årige angriber-juvel har kontrakt med klubben frem til 2026.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P