Champions League

Mads Bech om CL: Man kom altid for sent i seng

FC Midtjylland står foran to altafgørende opgør mod Slovan Bratislava i Champions League-kvalifikationen.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland står foran en altafgørende uge.

Formår man over to kampe at slå Slovan Bratislava ud af Champions League-kvalifikationen er man endegyldigt sikret en plads i det forjættede land.

Her får man både lov at møde nogle af verdens bedste hold, mens spillerne bliver vist frem for de største klubber, og økonomien er i en kategori for sig.

Som optakt til kampen har Viaplay interviewet FC Midtjyllands forsvarsstyrmand Mads Bech Sørensen, som blev spurgt ind til sine egne minder om Champions League.

Her kom han med et sjovt svar, som flere af de yngre fodboldfans utvivlsomt vil kunne genkende.

Mads Bech om AGF-polemik: FCM var det rigtige for mig

– Det var nogle af de der sjove kampe, der var midt på ugen, og man skulle altid i seng som barn, når de blev spillet. Man prøvede at overtale sin forældre til at se kampene: “Må jeg gerne se første halvleg, ej vi kan godt lige se indtil 60,” og så endte det jo tit med, at man kom alt for sent i seng og var helt ødelagt dagen efter. Så der er nogle gode og sjove minder, lyder det fra Mads Bech.

Der er ligeledes risiko for trætte børn i denne uge, eftersom FC Midtjyllands første opgør mod Slovan Bratislava sparkes i gang onsdag aften klokken 21.00. Returopgøret spilles præcis en uge senere, og her kan man risikere at gå i forlænget spilletid eller endda straffesparkskonkurrence for at finde en vinder. I mellem de to opgør møder FC Midtjylland i weekenden Sønderjyske hjemme på MCH Arena.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P